Naast de bekende gerechten op onze menukaart, zorgt onze ervaren chef-kok er voor dat er regelmatig geheel nieuwe gerechten aan de kaart worden toegevoegd. Een goede suggestie als u iets nieuws wilt proberen.
49.
|
Razhash Kurma Heerlijk gegrilde eendenfilet in een beroemde kurma saus: een romige saus met kardamon, rozijnen, amandelen, yoghurt en groene chili. Wijnsuggestie: Casas Patronales Merlot (tijdelijk op de kaart: € 3,50 per glas en € 14,50 per fles) |
€ 21,50
|
50.
|
Jira Icha Gegrilde grote garnalen uit de Golf van Bengalen in een saus van gebakken komijnzaad, yoghurt, groene chili, garom masala en verse koriander. Wijnsuggestie: Casas Patronales Chardonnay (tijdelijk op de kaart: € 3,50 per glas en € 14,50 per fles) |
€ 21,50
|
51.
|
Garlic lam of kip Traditioneel pittig gerecht met verse knoflook, chili, gebakken mosterdzaad en koriander. Wijnsuggestie: bij lam Casas Patronales Merlot en bij kip Casas Patronales Chardonnay (tijdelijk op de kaart: € 3,50 per glas en € 14,50 per fles) |
€ 18,50
|
Alle gerechten worden geserveerd met basmati rijst, garlic nan en een frisse raita